2015-06-01
Happy Friday, 搵朋友食餐飯GATHER下先今日仲可以早收工, 我就去左咖啡弄先取票等大家的到來 今次終於試到佢個牛腩飯, 可惜的係沒有飯, 只有法包, 唔緊要, 反正牛腩才是重點. 牛腩是軟, 很容易就可以咬開, 咖喱味道不辣, 但有香味, 不過伴碟的沙律菜落得太多鹽, 有少少過咸 龍蝦堡都係第一次食到, 份量都唔算小, 而麵包是甜甜地, 完全是我杯茶, 食完都唔會漏, 不過一個人食都會幾飽下。話住食同傾計,忘了拍照 總滙三文治,次次都會order, 因為可選的正餐遠比甜品少, 但這個三文治係好食的, 又有沙律又有脆脆 仲食左兩個甜品添, 一個是有棉花糖+咖啡淋上面的; 另一個是海鹽焦糖雪糕窩夫, 兩樣甜品都係第一次食, 但甜品真係一流, 真的比熱食更好味道, 我地5個人才食了5樣, 其中3樣是熱食正餐, 可想而之甜品的份量一點都唔少, 大家都食到飽飽 我下次要試其他甜品
Happy Friday, 搵朋友食餐飯GATHER下先
今日仲可以早收工, 我就去左咖啡弄先取票等大家的到來
我下次要試其他甜品