2010-08-30 3 浏览
今天比較得閒,所以相約朋友一齊食飯,就選擇左去浦和食放題,打算大吃一餐,我同朋友坐下,侍應遞上三款汁醬,然後話幫我落個刺身拼盤,跟住我地就再睇MEUN就再落左和牛串,燒雞軟骨串,清酒煮蜆等等.......... 魚生好鮮,最好食就係三文魚,馬刀貝但象拔蚌就麻麻地,雞軟骨.和牛串很好食.如果和牛串沒有大葱就更加好啦.番茄沙律很清新,芝士焗蠔,火雞腎最值得一讚相當好食,跟住我有點口渴就叫左杯柑桔檸榢,但過左好耐飲品都冇黎.原來個侍應唔記得左.真係慘啦'跟住唔知點解我地沒有落單的食物都送到我地桌子上.算啦還掂任食我諗唔覺,但侍應生都相當大朦,但當日看見侍應生很多都剩係行來行去,真係相當混亂,一D笑容都沒有(包括個經理都係)食物都尚算OK,但服務真係有待改善,我諗個經理真係要檢討下D管理,如果再係咁既服務,客人應該唔會再光顧
2010-08-28