有幾個朋友都住響荃灣, 荔枝角附近, 為左就大家方便~決定去D2食~ 介紹左佢地黎KOOL食輕西餐閒日夜晚都唔算多人, 都係三五朋友聚餐多, 都有幾對情侶.之前黎既時候佢仲係新開一個月~唔算好多野食揀~今次明顯多左好多~!!! 仲要多左Set跟餐飲~ 可以揀紅棗茶同柚子蜜呀! 岩曬女仔~ +$8飲埋個熱湯~ 好抵食 A_A上次試左牛油果醬加蕃薯他他既傳統芝士牛肉漢堡, 今次....試新野 - 煙肉芝士牛肉漢堡配荷蘭醬 聽個名都知係肉同肉既化身! 不過一開4 Share咁食~一d都無罪惡感~ 又唔覺得膩~ KOOL既漢堡係真係值得推介~ 仲要比附近既餐廳平好多!!!呢度有好多款唔同既意粉揀, 朋友話~ 識食一定要食最普通既肉醬意粉! 而結果又真係個個話好好味~ 無介紹錯叫餐可以加小食~ 個肉丸好入味~KOOL~仲要傾計傾到十點幾~~~~ 都無人吹過我地~ 幾好幾好~P.S. 如果三五個朋友去記得打個電話~ 如果唔係太full~會安排獨立房~ 傾計都舒服d
閒日夜晚都唔算多人, 都係三五朋友聚餐多, 都有幾對情侶.

煙肉芝士牛肉漢堡配荷蘭醬
傳統意式肉醬意粉
意式肉丸
叫餐可以加小食~ 個肉丸好入味~KOOL~

仲要傾計傾到十點幾~~~~
都無人吹過我地~ 幾好幾好~

釀手羽
题外话/补充资料: 去到登記~免費做會員~即有95折! 仲要即刻用得~ 叫野食前好登記左先呀~
2017-02-15
傳統意式肉醬意粉