2017-11-11 160 浏览
同幾個朋友去左冰室晚飯, 有個朋友話之前食過幾正, 個餐好大份, 會食到好飽! 佢介紹得一定有佢獨特之處!我地入到去坐低, 地方都好光猛又乾淨, 見到好多人都食扒餐!我都唔執輸, 叫個我最愛既魚柳食先, 有個餐又有魚柳又有奄列, 都幾抵食!我地幾個一齊share一d小食, 點左個q版煙三文魚沙律同青芥醬蜜糖雞翼。飲杯咸檸七潤一潤喉, 咸咸地甜甜地都幾好飲。q版煙三文魚沙律雖然細細碗, 但都有幾多, 中間仲有煙三文魚花花, 幾精緻!食落口好滑, 粟米粒粒都好甜, $15就有煙三文魚沙律, 都幾抵。青芥醬蜜糖雞翼, 件件都有半粒蕃茄仔同青芥醬, 賣相都幾吸引! 雞翼好香脆又好入味, 雞肉都好夠味, 仲有蜜糖味, 甜甜地, 好好味! 蜜糖同青芥末係最夾架!我點左個魚柳流心奄列餐, 奄列大大件, 又好滑。魚柳炸得好脆, 外脆內軟, 魚柳好滑, 個白汁加飯真係好好食!朋友點左個韓餐食, 佢個餐仲有泡菜, 佢揀左個鹽酥雞配蟹柳, 又韓又台, 夠哂特別! 佢都話幾好味, 成個餐都好豐富, 食哂一個都夠哂飽!朋友果然無介紹錯, 真係大份又好食!

朋友果然無介紹錯, 真係大份又好食!