2018-06-15 582 浏览
朋友佢系金钟返工, 成日路过都话店舖门面好高级, 价钱又唔系真系好贵, 话好想试下, 就岩佢生日, 就同佢黎食一次啦~因系一早打左黎留位, 所以 一到就有侍应带我地入去, 完全唔洗等法国餐厅果然唔用, 灯光气氛舒服, 场内唔系好多人,枱同枱之间有充足空间, 好合适同朋友好好倾计既餐厅, 第一印象很好!因为朋友唔食酒精既, 所以无叫到 happy hours既买一送一drinks, 好似好吸引, 下次会试下今次散叫左4样野食, 估唔到全部都好好味, 完全feel到佢地既用心(因为待应好多野讲同介绍餐厅, 连店内墙纸图案都有讲解,很有趣,反而对餐厅加深左了解呢)好啦,入正题 讲食野先今次头盘叫了香煎鸭肝酥皮($158),入口即溶,但系一D油腻既感觉都无!因为我系大食仔,所以再叫左3个主菜 XD ( 真系失礼) 分别系 1)慢煮三文鱼($188)  -超淋,三文鱼味浓但一D都唔腥!朋友大爱!2)法式芝士焗龙虾($268)- 芝士很好, 伴菜很新鲜!!龙虾弹牙!只系略嫌主角龙虾份量可以多一点!3)法国牛肉汉堡包($188)-朋友系汉堡控, 朋友话唔错,薯条超正!下次黎会试下黑松露薯条!仲有其他
Buy One, Get One Free

好啦,入正题 讲食野先
因为我系大食仔,所以再叫左3个主菜 XD ( 真系失礼)
分别系

仲有其他菜式想试,下次会再黎试过,因为环境好好,好岩情侣朋友倾计!
总结 :这个价钱有呢个招待,野食又好味,真系值得推荐!

PS:有一个小小的黄色餐包,非常好味!侍应话可以refill架!!仲要系free既,真系唔错!
法国牛肉汉堡包
法式芝士焗龙虾
餐包-Free
香煎鸭肝酥皮
慢煮三文鱼
  • 慢煮三文鱼($188)
  • 香煎鸭肝酥皮($158)