2016-09-21 151 浏览
呢間係朋友推介下,逢星期二全日半價,又話好好食,又話好抵,就預約左就係星期二去試下半價有幾抵啦,仲諗住個場會好爆啦,因為星期二半價,7點我地上到去,都係2、3枱客,侍應態度係冇問題既,我地就點了烤魚啦2款飲品,烤魚一到,我食過幾間來比較下啦,賣相唔得,又少配料,味道就一般,唔係朋友所講到咁好味,可能人人既味道唔同,我就覺得麻麻啦,條魚又細條,食唔飽囉,係2個人食啫,咁食完諗住再叫個雞煲食啦,點知唔係你想既咁大隻蛤乸囉,原來第一個煲要食夠$300先可再叫另一個煲半價,咁計落都要$4,5百埋單,咁我地就冇再叫就埋單,原來又要加花生費同茶介費,只怪我地冇問清楚啦,唯有係咁諗