2018-05-16
因為我同朋友好早就黎到,所以人唔係好多,可以揀個近STAGE位置,好FEEL D..哈哈先叫杯野飲先-Passion Fit整個熱情果在杯面,我混入在飲品內一齊享用,酸酸既飲料,令我開左個胃口-龍蝦湯濃厚湯底加龍蝦肉在內,好好飲配一塊脆卜卜蒜蓉包點湯, 一流-12小時低溫慢煮烤乳豬件伴茴香, 及手指薯配芥末籽蘋果燒汁強力建議大家必點。第一次食到乳豬係皮脆卜卜, 肉嫩滑到差D可以直接滑到落喉嚨,加埋蘋果燒汁一齊食可吊起乳豬味。底下鋪左幾片手指薯,浸入左乳豬醬汁,一齊食有多重口感-低溫慢煮三文魚藜麥香芒沙律十分健康同好味既一道前菜。用左藜麥,口感煙韌,加上入面有沙律菜同芒果,酸酸甜甜感覺好正三文魚厚身,慢煮三文魚令魚肉好滑 -烤海虎大蝦,西班牙辣肉腸,茄子,半乾車厘茄,羅勒蕃茄汁扭捲粉濃濃羅勒蕃茄汁底十分醒胃, 配料都十分豐富, 長長扭捲粉第一次食,本身麵身較硬, 如有小朋友, 可叫廚房煮得腍身D。海虎大蝦真係好大隻又好彈牙呀。成隻碟都食得好乾淨呀點少得叫甜品呢半熟芝士撻榴槤雪糕連唔食榴槤既Chloe都覺得個榴槤雪糕好好食,係餐廳自製架,有果肉在內,食到停唔到口呀。半熟芝士撻仲係流心架。好
先叫杯野飲先
-Passion Fit
-龍蝦湯
濃厚湯底加龍蝦肉在內,好好飲
配一塊脆卜卜蒜蓉包點湯, 一流
強力建議大家必點。
底下鋪左幾片手指薯,浸入左乳豬醬汁,一齊食有多重口感
-低溫慢煮三文魚藜麥香芒沙律
十分健康同好味既一道前菜。
三文魚厚身,慢煮三文魚令魚肉好滑
本身麵身較硬, 如有小朋友, 可叫廚房煮得腍身D。
海虎大蝦真係好大隻又好彈牙呀。成隻碟都食得好乾淨呀
點少得叫甜品呢
半熟芝士撻榴槤雪糕
連唔食榴槤既Chloe都覺得個榴槤雪糕好好食,係餐廳自製架,有果肉在內,食到停唔到口呀。半熟芝士撻仲係流心架。好正
蘋果撻拌開心果雪糕
香噴噴蘋果撻有無數細片蘋果果肉在內,片得一細細塊,面頭穌皮焗得脆脆。好好食。再配埋自製開心果雪糕係完美配搭呀
不得不提係,服務態度一流,待客如朋友一樣,抵讚。
加上band show 配樂, 呢餐十分滿意