见过好多人介绍,但试完觉得好失望😮‍💨😮‍💨😮‍💨(10分为满分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑抹茶窝夫派对+莓之恋($298)其实好耐之前已经见到人食佢个绿茶Tea set但一直都未的起心肝去试,今次经开个头谂住试下点知就得番甜品Combo,有少少失望🥲不过难得都去左就叫左个抹茶窝夫同草莓芭菲食下喇🫣抹茶窝夫系几好食既,个窝夫好浓绿茶味,然后配搭埋中间有一球绿茶雪糕同红豆,好快就KO晒成碟😃不过旁边啲cream大多同食落都好味,宁愿佢比多一球雪糕算😂😂莓之恋就有啲失望,其实本身想叫香印个款但佢话冇,又唔想食蜜瓜就叫左士多啤梨🍓,但系啲士多啤梨好酸,士多啤梨味雪糕就唔错🍦然后又系cream为主,比多次机会我我应该唔会叫😂😂柚子梳打(套餐加$10)因为特价加$10一杯就叫左一杯试试,正常发挥,不过不失,亦都算大杯,$10黎讲算ok😂😂Brownie(打卡社交平台送)我地成日去到啲餐厅见到打卡送野都会挑战一下,今次系每人送一旧brownie,但真系免费冇好野😂😂😂旧brownie硬到食唔到,仲觉得有啲啲酸味,不过免费既野就唔可以要求咁多,大家下次可以唔使特登打卡🤣🤣价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑
见过好多人介绍,但试完觉得好失望😮‍💨😮‍💨😮‍💨

(10分为满分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑

抹茶窝夫派对+莓之恋($298)

柚子梳打(套餐加$10)

Brownie(打卡社交平台送)

价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑
其实呢个甜品combo真系唔算平,不过上到去想食甜品就得呢个选择,正餐黎讲都系$150左右一份,睇其他人叫份量都正常既,不过唔知味道如何🫣

交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
系荃湾广场行过去好近,系苏妈后面咪表场既唐楼上面,楼下系一间gym房,一开头都用左啲时间揾系边幢楼😂😂😂不过啲咪表场多车到一定泊唔到🙈

环境/服务:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑
上网睇就系用露营style黎形容佢,但上到去其实得一个帐篷🏕️你钟意可以影下相😂😂我地其实都叫做有book位,但上到去都系full晒,仲要住入去动物房,我后因为宠物味道比较浓烈,都系等一阵再坐番出去普通枱,咁book位既作用系咩呢😂😂然后唔系坐地下个啲位都系普通2人枱,同埋环境有啲嘈,老实讲唔算坐得好舒服,系得个冷气叫做够凉😀

性价比:🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑🌑🌑
觉得网上啲传宣太多同埋影到啲野食环境好靓,搞到上到去有比较大既落差🫣🫣野食唔算话好平,味道就不过不失,所以都系试过一次就够,唔会特别想再去🙈