2019-10-31 170 浏览
未去時原本想食298個套餐,點知轉咗套餐內容,減少咗龍蝦,變相加價😅,加上佢sell$398 D海鮮size大D靚D,所以最後叫咗$398的套餐,嘢食味道👌🏻,但魚得二片,一人一片😅,同埋隻蟹話咗想要多膏的,最後比嗰隻幾細隻吓同無咩膏,我食時話咁少膏,侍應話係咪跌咗蒸爐喥😅同其他食客食評相的爆蟹膏差好遠,所以有點失望!有點hardsell, 但整體服務良好,有禮貌👍🏻有小食送-味道唔錯的👍🏻👎🏻蠔味道麻麻地-上時已拆殼👍🏻瀨尿蝦鮮甜好食👌🏻蟹無咩膏,失望😓,但味道鮮甜的👎🏻魚片得兩片,少咗D,我見其他食評同一套餐有成條魚的😅但至少一人有二片會好D,一人得一片實太少了😔👍🏻龍蝦彈牙,好味👍🏻整體味道ok, 連粥低好飽肚,但價格唔便宜,另有加一同醬油錢,這個價格食物唔算特別出色,對隻蟹由其失望,下次會試其他蒸鍋店
有點hardsell, 但整體服務良好,有禮貌

👍🏻有小食送-味道唔錯的👍🏻
👎🏻蠔味道麻麻地-上時已拆殼
👍🏻瀨尿蝦鮮甜好食
👌🏻蟹無咩膏,失望😓,但味道鮮甜的
👍🏻龍蝦彈牙,好味👍🏻