2019-12-04 35 浏览
夜晚難得同朋友出旺角食 緊係要食埋甜品先走☺️行到好景商場附近 諗起一直比好多人推薦既甜牙牙 於是決定去試下🤓大概10點都仲係好多人 到我有位食既時候 出面都仲好多人等緊位..見到Menu啲野食好吸引 最後同朋友每人叫左兩樣野食🤤益力多奇異果沙冰個人超推薦!本身試伏咁嗌下黎飲 點知奇異果既酸同益力多味好夾🥰酸酸地既感覺令我覺得好開胃 飲到上癮而益力多西瓜沙冰比較重西瓜味 益力多味比較後期先出到 如果平時比較鍾意食西瓜既人 值得嗌黎試下!另外仲叫左豆腐船同益力多棉棉冰配芋圓😚芋圓有好多種口味由於我未食過既關係 覺得幾新鮮😂豆腐船係個人覺得好特別既甜品 香蕉船就聽得多 但豆腐船真係第一次見 仲要好好味❤️但冬天食雪糕真係有啲凍 食完棉棉冰行返屋企 都覺得低左幾度咁