2022-11-28 178 浏览
今日有团体活动去咗海马公园, 通常都系由金牛座嘅我揾地方开餐,又要坐得耐,又要够成班大食积饱肚,又要唔太贵,对于唔太熟香港区嘅我有点难度,误打误撞比我喺open rice 揾到“牛之锅”, 又符合我哋嘅条件,食评都唔错,一于试下, 牛肉有五六款,质素都几好(挂住食,无影相)😆, 甜品有好多款,d buddies 都不及待未食完已经开始甜品时间,个个都赞不绝口, 尤其系抹茶芭菲杯,芝士蓝莓,窝夫软雪糕,杨枝金露, 仲有个咖啡味(唔记得咩名)好香咖啡味,哗,几款都坚好食,仲有几款都唔错,食甜品都返本🤭,可惜个肚唔够位,试唔晒,有机一定会返叮😋👍由于呢排肠胃麻麻,只拣咗个平套餐 $208+10%(无寿司同刺身), CP值高, 加上铜锣湾区,推介👍

由于呢排肠胃麻麻,只拣咗个平套餐 $208+10%(无寿司刺身), CP值高, 加上铜锣湾区,推介👍
抹茶芭菲杯
窝夫软雪糕