2021-06-02 297 浏览
🐾🐾又臨時book位,去開餐。當日下午先系OpenRice book位,去到餐廳冇我哋訂位既記錄,好彩當日未full booking,我哋又可以成功闖關。下次你哋去嘅時候,記得前一日訂定位喇,因為佢哋會喺下午嘅時候在網上記錄低訂位資料。如果當一日好多人訂位,太遲book位未必有得食㗎!🐾🐾覺得整體食物質素唔錯喎,每一碟都有驚喜喎!😍😍干貝松露菇菇飯 $168佢嘅意大利飯係我鍾意既軟硬度,唔係仲咬到一粒粒個心仲係硬既米。松露雖然唔算出,但係好食既😋最有驚喜嘅係意大利飯上面有啲香香脆脆嘅藜麥topping,令到個意大利飯升華左。煎烤豬扒+ 蘑菇燒汁 $168佢既份量都唔少喎,佢有兩大塊厚切既豬扒,配菜,同軟棉棉嘅薯蓉。豬扒煎得好香,但肉質仍然保持到軟身,唔係愛食肉既🐾🐾,都忍唔住食多幾舊🤪軟殼蟹辣味優格三文治 $148個軟殼蟹同多士都烤炸得幾乾身香脆,配埋旁邊嘅沙律中和返炸物乾乾感覺,👍🏻。同埋佢嘅份量唔少㗎,唔好睇小佢係三文治,驚唔夠食啊!環境都幾寬敞,同閨蜜黎食飯,唔怕隔離枱聽晒你哋講啲乜!☺️有另收加一服務費!

🐾🐾覺得整體食物質素唔錯喎,每一碟都有驚喜喎!😍😍

干貝松露菇菇飯 $168

煎烤豬扒+ 蘑菇燒汁 $168

軟殼蟹辣味優格三文治 $148

環境都幾寬敞,同閨蜜黎食飯,唔怕隔離枱聽晒你哋講啲乜!☺️

有另收加一服務費!