2021-06-21 131 浏览
每一次经过都好想行入去食,今日终于有时间可以自己慢慢坐低去食碗米线。入到去睇一睇餐牌,发现原来呢一间餐厅唔单止只有羊肉米线,其实仲有好多不同嘅食品,选择亦都不少。枱面亦都有唔少酱料,最重要的竟然有辣菜脯,加分。牛羊双拼酸辣米线 细肉类嘅份量都唔算少,上面有一啲酸菜,一上枱的时候以为店员比错大碗米线我,原来细碗份量都咁大。羊肉比起牛肉更加嫩同林,果然羊肉真的是这里的招牌菜。米线很滑有口感,不会煮过火。原来粉面嘅种类有得选择云南河粉,下次希望可以试一试。拍青瓜出边天气非常热,想食一个清凉嘅小食,拍青瓜就最适合不过,带有少少辣,加上醋嘅酸味,冻冰冰凉浸浸的青瓜,消暑一流。嚟紧佢哋会搬舖大家留意番啦

牛羊双拼酸辣米线 细

拍青瓜