2021-11-24 235 浏览
朋友喺附近番工就黎搵佢食lunch。午市套餐價錢合理,一般都係六十七蚊左右。等咗大約15分鐘就有位都唔算太耐。麻油雞麵 - 本身好鐘意食麻油雞,但呢個就有d失望!個湯底勁淡,冇乜麻油香,而且雞都唔入味,成碗野清到爆。鹽酥排骨配肉操飯 - 排骨炸得唔錯,幾香口,而且都幾大碟。肉操飯不過不失,整體唔錯大腸麵線配虎咬豬刈包 - 通常食台灣野都會叫大腸麵線,呢碗頗有驚喜!湯嘅質地杰度適中,食落唔會一pat pat咁,麵線質地都唔錯,而且味道又唔會太咸。唯一挑剔就係大腸比較少。除咗食物之外,其實飲品款式都算多,不過叫咗杯熱嘅珍珠奶茶,侍應就俾埋支飲筒我,點知杯野係超級熱,所以叫熱飲嘅朋友要留意一下啦!

麻油雞麵
鹽酥排骨配肉操飯