2017-12-15
朋友12月尾生日但小弟與兩位好友到時唔齊人所以提早約食飯 比驚喜佢 約佢到元朗 請佢食放題,仲有磯燒添!千賀水產位置離車站較遠 但其實15分鐘就行到到達時已經好多人等緊位,好彩book 左環境幾大,每張台上都有抽氣裝置,仲好過韓燒食店 放題時間開始!朋友即刻點好多刺身,種類款式多 ,仲有玉子添刺身細細舊 可以一口食 。由其好新鮮 三文魚肥美好滑 入口即溶 ,其他刺身亦爽口鮮甜沙律可以出去自己選擇,唔會限死款式,朋友超喜愛,好user-friendly ,而服務員亦keep 住添加 ,仲有芝麻八爪魚添曼魚壽司質素高,一口一淡,唔怕太大舊食唔落突然,服務員送上一盤海鮮,原來係晚市送嘅磯燒海鮮呀,隻大蝦仲成郁,嚇死朋友,亦証明海鮮夠新鮮!服務員不時過黎講解同幫手燒,好貼心提我地邊啲食得,仲幫我地夾上碗說話有禮,服務掂燒完即刻食,樣樣海鮮都好多汁,肉質又嫩又甜,爽口唔韌而且啖啖肉:好好食另外各樣小食都好入味,款式又多,有啲係好多放題都唔會有,例如燒溫泉蛋!而除左燒蠔,仲有燒扇貝添。炸物放面,小弟最鐘意佢熱辣辣上,咬落口會出煙,每一樣天婦羅都唔油而炸蝦係小弟至愛另外最特別係佢有個蟹皇海膽粥,要自
但小弟與兩位好友到時唔齊人
千賀水產位置離車站較遠 但其實15分鐘就行到
到達時已經好多人等緊位,好彩book 左
環境幾大,每張台上都有抽氣裝置,仲好過韓燒食店
放題時間開始!朋友即刻點好多刺身,種類款式多 ,仲有玉子添
曼魚壽司質素高,一口一淡,唔怕太大舊食唔落
說話有禮,服務掂
而炸蝦係小弟至愛
另外最特別係佢有個蟹皇海膽粥,要自己放係磯燒爐煮,材料分開上,証明唔會有假:湯底鮮甜唔過咸,蟹皇好味,海膽更係真才實料
總體黎講,放題款式多,有啲幾特別,而且材料新鮮係最重要,希望我生日嘅時候朋友識做啦 哈哈