2019-11-03 40 浏览
之前有朋友试过呢间餐厅觉得唔错, 今日收工同屋企人经过铜锣湾就入来食晚餐。一入门口就有张桌球枱, 全间餐厅都以运动及酒吧为主题,好有特色,周围都系电视机而且地方十分倘大。食物方面我们点了Warm Salad, Barbeque Chicken Pizza, Tagliatelle Carbonara, Truffle Fries.头盘先有沙律,呢个菜色好特别,真系暖食,沙律都是大菇同大椒,卖相已经十分吸引,蔬菜好鲜甜配合黑醋浆,简直令人开胃。小食就点左黑松露著条, 热辣辣嘅粗薯条,洒上海量芝士粉,再蘸上松露酱整碟都香喷喷食到停唔到!主食点左白汁烟肉意粉,白汁味调得好好味,意粉软硬度刚刚好,加上海量烟肉同磨姑十分足料。另外, 点了烤鸡薄饼, 皮薄而香脆,有很多鸡肉在薄饼上,饱足感好高!总结黎讲价钱不算贵,但坐得很舒服食物质素又很不错!同朋友聚会一定无问题。