2009-08-27 5 浏览
今晚,突然想去九龍城食野,同爸爸媽媽去左福佬村道試下間越式料理,環境好好, 女待應們服務也不錯,食左 : 沙爹牛肉河 - 味道十足, 牛肉也不少, 份量都足, 好味小吃拼盤 - 內有扎肉、春卷、粉卷、雞肉串燒及牙車快, 春卷同粉卷都好味, 牙車快都ok, 雞肉串燒老人家就食唔到, 咬唔開的. 扎肉冇味量好多有成6片, 其他各2條 蒜蓉飽 - 有d奇怪, 切一條條的, 但味道都好, 牛油焗開邊大頭蝦 - 味道麻麻,食唔出牛油味, 唔香, 蝦比較細, 質數同價錢不能成正比, 要成$110.00 得一隻, 又唔係好味覺得唔值囉. :佢地有新鮮既羅勒同青檸, 但唔係人人鍾意所以佢地有進步既空間都可能會再去, 但唔好試大頭蝦同唔好再坐門口張枱, 因d待應們一見有人係出面就立即去推介, 所以有熱風出出入入.
環境好好, 女待應們服務也不錯,
食左 :
沙爹牛肉河 - 味道十足, 牛肉也不少, 份量都足, 好味

蒜蓉飽 - 有d奇怪, 切一條條的, 但味道都好,

佢地有新鮮既羅勒同青檸, 但唔係人人鍾意
所以佢地有進步既空間
2009-08-26