有足料炖汤 又有甜品送仲有埋饭 好抵食🍴~~~星期六瞓到黄朝百晏之后起身 个人都仲迷迷糊糊 所以就决定去麻辣派对到食返个水煮鱼 谂住醒一醒神😆~~~嚟到之后已经成两点几 见到佢哋有啲午市下午茶特惠套餐 星期六都可以叫 几抵食就叫返三个餐嚟同朋友share😋~~~我哋叫咗水煮江团鱼套餐 酸菜江团鱼套餐 香辣猪手套餐 每一个套餐都有配饮品 如果唔钟意饮嘢嘅话可以免费转炖汤 另外仲有跟埋白饭 仲送手工甜品 超多嘢食...我哋叫咗三个餐埋单都唔使250😨~~~🐟水煮江团鱼 同酸菜江团鱼 两者嘅味道各有千秋而我个人就比较钟意水煮 因为𠮶个辣味更加香 同行嘅朋友就钟意酸菜鱼𠮶种咸咸辣辣 鱼块方面 份量当然冇平时二百几蚊一兜𠮶啲鱼咁多 但系整体份量都唔少 两个人嗌两款唔同嘅口味 share黎食 感觉特别开心 一次过试晒唔同嘅味道 ~~~🐷另外香辣猪手 我哋之前都冇食过 今次第一次食果然冇失望 难怪佢哋餐牌上面写呢一个系佢哋嘅招牌之一 肥嫩嘅猪手 食落去满满是骨胶原嘅感觉 我哋叫咗BB辣 辣度啱啱好 好香口~~~🥄另外一个想推荐大家试嘅位 就系佢哋嘅炖汤 呢一个6小时炖汤 平时系要加$38先可以跟餐叫
有足料炖汤 又有甜品送仲有埋饭 好抵食🍴
~~~
🥄另外一个想推荐大家试嘅位 就系佢哋嘅炖汤 呢一个6小时炖汤 平时系要加$38先可以跟餐叫 而家做紧优惠 唔需要额外加钱 就可以叫 非常正 里面好足料 有鸡脚 龙眼肉 鸡件等等 系高质嘅老火汤
~~~
而最后跟餐𩠌嘅手工甜品亦都唔错 本来我哋想要红糖桂花冰粉 点知已经卖晒 所以最后就要咗红豆沙 好彩会红豆沙质素都好好 唔会太甜 食落去有淡淡的桂花味 感觉好解辣
推荐度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
麻辣派对 (金百利广场) (铜锣湾)
铜锣湾记利佐治街1号金百利广场4楼R1号舖