2022-05-23 132 浏览
孖啡今個星期六,約咗女朋友去撐枱腳。於是去咗旺角一間樓上Cafe,裏面有好多紙牌遊戲可以提供,大班朋友一齊玩,環境座位都好舒適。店員嘅態度好好有禮貌,亦都會幫我哋推薦有啲乜嘢好食。睇一睇個Menu,有好多唔同款式嘅嘢食,會有set dinner,亦都可以單叫,大部份都係西餐為主,例如意粉,亦都有唔同嘅小食,特飲呢係以塔羅牌為主的,亦都有花茶。我同女朋友分別叫咗全日早餐同埋BBQ燒排骨,叫咗一杯女皇特飲,同埋玫瑰花茶。全日早餐:材料都豐富,滑蛋好香滑,沙律蔬菜菜好新鮮,煙燻三文魚有層次感,牛角包都好鬆軟德國腸亦都煎得香脆。BBQ燒排骨:醬汁非常之好味,排骨亦都肉汁鮮嫩,咬落去一啲都唔嚡熠熠,亦都好有咬口!女皇特飲:玫瑰檸檬加乳酪沙冰,好香嘅玫瑰味,飲落去去酸中帶甜。玫瑰花茶:飲落去非常之舒服,亦都非常之有特色,下面有一粒蠟燭去keep住保溫。心太軟:流心朱古力蛋糕同雪糕,冰火交加,好食
孖啡
今個星期六,約咗女朋友去撐枱腳。

店員嘅態度好好有禮貌,亦都會幫我哋推薦有啲乜嘢好食。

我同女朋友分別叫咗全日早餐同埋BBQ燒排骨,
叫咗一杯女皇特飲,同埋玫瑰花茶。

心太軟:流心朱古力蛋糕同雪糕,冰火交加,好食