2019-11-27 190 浏览
德美壽司,身邊好多朋友都介紹過,呢間日本餐廳真係有d料到,聽朋友講過佢地嘅set好抵食。不過我今次去到尖沙咀分店就冇set menu,可能間間都有d唔同啦🙃之不過menu選擇十分多!應該有成廿頁紙,可以比你食勻所有日式料理,刺身壽司卷物串燒,烏冬炒飯鍋類sake都應有盡有!🥰嗌左一個壽司盛,一個天婦羅炸蝦呑拿魚蓉卷,一個小食溫泉蛋天婦羅同埋野菜牛肉鍋。真心講句,客雖然好多,但服務周到,而且上菜速度快,揀食咩仲耐過佢上菜😂壽司盛好適合2個人share,每樣都有d而且大大件又新鮮,亦用上山葵!好有誠意。蝦壽司好出色,連同卷物嘅炸蝦都係高質之作。溫泉蛋天婦羅我就覺得略為厚粉,但十分酥脆,流心十足。最後嘅鍋物好暖胃,正常水準,呢個天氣好啱食呢個,下次會試下佢嘅海鮮鍋😋