2019-11-26 176 浏览
呢間火鍋早前朋友介紹過話好正所以上星期就約埋一齊去試吓!突然因為交通問題、所以取消咗!今日一早book 咗枱、今晚終於可以嚟試吓喇!我哋一行三人,一入門口見到呢度嘅環境燈光好暗、比我感覺好似好有情調咁加上佢仲比咗一張靠窗可以望到街景嘅餐枱我哋安排左我哋坐低後就即刻遞上調味料:有八種選擇!本人重口味又鍾意食辣野所以加咗辣椒油同指天椒餐牌上十分多選擇、但我哋只得3人,所以就order 咗幾樣野,當然唔少得呢個主菜重慶麻辣雞煲少辣,調校味道非常恰當,雞肉十分嫩滑,連胸肉都唔會嚡口,非常美味另外仲有十全大寶丸5款:手打生拆蟹粉墨魚丸、手打黑松露墨魚丸、手打黃金海膽墨魚丸、手香煎鵝肝蝦丸、手打芝心牛丸,每款各有特色同口感、而且用料講究非常新鮮自制蟹粉蟹肉雲吞、新鮮有特色美味爆芝響鈴內有流心芝士非常特別、而且仲熱辣辣十分脆口蜂巢豆腐大大舊索咗D麻辣雞湯味道一流重點一讚嘅係呢度嘅服務態度非常好👍十分有禮貌一定會再嚟
呢間火鍋早前朋友介紹過話好正
加上佢仲比咗一張靠窗可以望到街景嘅餐枱我哋
安排左我哋坐低後就即刻遞上調味料:有八種選擇!
本人重口味又鍾意食辣野所以加咗辣椒油同指天椒
自制蟹粉蟹肉雲吞、新鮮有特色美味
爆芝響鈴內有流心芝士非常特別、而且仲熱辣辣十分脆口
蜂巢豆腐大大舊
索咗D麻辣雞湯味道