小妹乃系第一次使用openrice填写食评,因为觉得食品好值得称赞,所以开个account写下佢有几好食…呢个舖位前身系蛇王弟,同埋台式饮品+串烧, 依家老板主打海南鸡饭同埋砂锅翅…我系第二次嚟食呢个砂锅鱼唇翅,自从试咗第一次之后就念念不忘, 一来佢唔贵 二来有质素,我地去相~入面有鸡丝、迷你带子、鱼唇同埋仿翅。真系比得上酒楼𠮶d另外佢有个海南鸡饭,我亦都好赞👍🏽已去骨,肉质嫩滑,脂肪比例较低,好值得我呢个「海南鸡饭迷」去开餐!!因为太好卖,所以我8:30左右去到嘅时候,已经得返一个饭,我就叫咗佢嚟食,系我第一次食呢度嘅海南鸡饭,真心推荐😋( 我太肚饿所以冇帮鸡饭影相,而上面𠮶张砂锅翅嘅相,系我上次影嘅)我系两个人去,但净返一个饭,老板特登「毕」大碗d饭俾我,仲问我够唔够食,然后额外送咗两碗鸡汤俾我哋饮,非常好人😃一个饭加碗翅都只系70蚊(有找)咋!请注意:里面位置唔多,座位亦唔称得上好好坐,但佢一个餐又好食又咁抵,都好正啦~(我唔系打手,老板亦都唔识我,我系真心觉得好食而推荐)

砂锅鱼唇翅

入面有鸡丝、迷你带子、鱼唇同埋仿翅。
真系比得上酒楼𠮶d

另外佢有个海南鸡饭,我亦都好赞👍🏽

一个饭加碗翅都只系70蚊(有找)咋!

(我唔系打手,老板亦都唔识我,我系真心觉得好食而推荐)
砂锅鱼唇翅
  • 去骨海南滑鸡饭