2018-07-04 213 浏览
諗住去食日本放題,第一時間就諗起大喜屋集團。因為好多位置選擇而且有信心保證!今日就嚟到旺角創興廣場食放題!朋友六點鐘就過嚟等位,準時嚟到就剛剛好可以入席!一上到去見到左右兩邊有唔同嘅食物區,一邊就係飲品,超過10多款飲品汽水啤酒選擇,總有一款你鍾意。另一邊就係自助前菜小食甜品區,也有很多選擇!坐埋位,有兩本簿俾你自選食物,大部份食物都屬於日式美食,有小部份西式同埋中式選擇!不過我都係鍾意你食日式放題多啲第一件事梗係立即選擇刺身啦!有成12款刺身,點數量都來足,也非常新鮮!特別係劍魚腩同埋極大赤蝦,夠大件夠口感!特別要介紹嘅就係呢個鮑魚汁花膠,個名都知道矜貴啦!花膠掛上鮮甜美味的鮑魚汁,好正!海膽手卷,初頭都有猶豫食唔食好,因為驚太大舊食飽晒,來到原來是迷你版!這個設計剛剛好,而且海膽新鮮配一啖飯,可以滿足晒壽司卷物其實都有唔少選擇㗎!食材新鮮!除此之外仲有燒物同炸物選擇,特別推介嘅係牛舌,厚度適中,熟到剛剛好!他們天婦羅蝦,隻蝦也很大隻,炸出來粉好薄,非常鮮甜食放題真係要揀他們集團,他們人多食材流轉快夠新鮮!價錢也很公道抵食

另一邊就係自助前菜小食甜品區,也有很多選擇!

壽司卷物其實都有唔少選擇㗎!食材新鮮!

他們天婦羅蝦,隻蝦也很大隻,炸出來粉好薄,非常鮮甜