2014-05-03 10932 浏览
话说上回同老爷奶奶食完之后,返屋企即时同虾子饼汇报,佢听完当堂流晒口水,所以今日约埋未来姐夫及老爷奶奶共六个人再Encore~~~~~~刺身方面,餐厅绝不吝啬,你每样叫廿件,佢俾足廿件你,仲要有三文鱼腩及甜虾等刺身以供选择,材料都新鲜,必食之选炸物方面,每样都香脆可口,有炸芝士条,泰式鱼饼,炸虾等,款式种类多,好好食~~~~~焗青口及焗蚝:青口就无咩味,不过焗蚝个汁好香,应该系类似沙律酱,个味好夹寿司:我地正系点左玉子寿司及鳗鱼寿司,鳗鱼寿司一般,不过玉子寿司就好香蛋味,好好食~~~试过出面好多间放题,唯独呢个有西式扒类俾你选择,仲要个汁好香浓及牛扒炸鱼柳好好食,啖啖肉,好满足,仲要有猪仔脾食,你地睇下d份量绝不欺场,问你服唔服??除此之外,呢度仲可以食埋火锅,火锅汤底我地拣左猪骨汤底,味道香浓,仲有肥牛,豆腐,菜,菇,丸等选择,爽!甜品方面:可以拣云石芝士蛋糕,芒果布甸,木槺布甸…………等,味道ok饮品方面:除咖啡奶茶可选择外,仲有梅酒,清酒,麒麟啤酒及红酒饮早一日预定有九折优惠,虽然我地今次食正价时段,但我地都觉物有所值,起码食物种类又多,质素好,味道整体都算系中上水平,加上环境舒

除此之外,呢度仲可以食埋火锅火锅汤底我地拣左猪骨汤底,味道香浓,仲有肥牛,豆腐,菜,菇,丸等选择,爽!

早一日预定有九折优惠,虽然我地今次食正价时段,但我地都觉物有所值,起码食物种类又多,质素好,味道整体都算系中上水平,加上环境舒服,上菜速到快及无试过漏单,值得再三回味

PS:如各位有机会到上址帮衬,一定要叫烧牛油粟米,因为真系超好食,好食到…………唔记得影俾各位睇,哈哈哈哈哈
2014-04-29