2019-08-30 801 浏览
同同事放工之后揾嘢食,大家都想食好啲,于是去咗呢间餐厅。平日七点几去到,都唔使等位,可能因为价钱比较高,唔会好似隔离啲餐厅咁排晒长龙。餐牌选择都好多,鸡牛猪虾羊等等都齐晒。店员都有嚟介绍一下啲餐牌,店员好专业,对餐牌好熟悉。我哋嗌左呢一个巨型牛扒,佢餐牌写$880起,店员即刻提醒我哋呢一个系每日都唔同价钱,要睇吓今日块扒有几重,佢帮我地问完之后呢一块有四十几安士,要一千四百几蚊。去拎到嚟之后叫我地影吓相打下卡,之后佢就拎返入去俾师傅帮我地切开一块块。另外带咗个猪手,个皮好趣,肉质唔会过咸,好好食。但佢唔系配传统德国𠮶啲酸菜,如果好钟意食𠮶啲就可能令你失望啦。另外仲带咗两个意粉,一个饭,意粉质地偏硬,唔会话系好食。唯一可以赞嘅系个软壳蟹炸得超级好食。如果意大利饭只可以话佢好正宗,啲饭唔系完全煮到软晒,一般香港人未必食得惯。
同同事放工之后揾嘢食,大家都想食好啲,于是去咗呢间餐厅。
餐牌选择都好多,鸡牛猪虾羊等等都齐晒。
店员都有嚟介绍一下啲餐牌,店员好专业,对餐牌好熟悉。

2019-08-28