2014-06-28 1026 浏览
第一次寫食評,寫得唔好,請多多包函  咁岩相约了一班友人食飯,而且有12個人,之前朋友介绍我試下這間火鍋店,而且人數8人可以BOOK貴賓房,於是乎我致電訂枱。  我地準時到達,無需等待,待應小姐即帶我們進入貴賓房,首先經過大堂,巳感覺環境装修都不錯, 而且擺枱不會擠迫,入到房,感覺相當好,房間大, 装修靚, 坐椅舒適,仲有獨立洗手間!驚喜我地選擇了任食, 首先ORDER左個招牌雞鍋, , 在點食物時發覺竟然有花膠, 無錯係花膠!!!好少任食火鍋店會有花膠, 抵比個讚!!當D食物黎到時, 發覺D賣相都非常好, 而且花膠都幾原整同算大隻。D食物普遍比其他任食火鍋店好, 食材新鲜, 質素屬中級。值得推介既是花膠, 手切肥牛(要另外order $180一碟), 墨魚滑,鵝腸,桶蠔(要另外order ,唔記得幾$)及雞鍋。埋單每位$190左右,價錢在任食火鍋來說,不算平那種,但以食物質素、装修環境及服務來說,我覺得算可接受, 一定會再來,(我最欣賞是有貴賓房,可以有私人空間)
第一次寫食評,寫得唔好,請多多包函

我地準時到達,無需等待

, 無錯係花膠!!!好少任食火鍋店會有花膠, 抵比個讚!!

。D食物普遍比其他任食火鍋店好, 食材新鲜, 質素屬中級
)及雞鍋。埋單每位$190左右
(我最欣賞是有貴賓房,可以有私人空間)
任食食材
桶蠔