2009-10-07 26 浏览
嗰日去葵涌廣場行街, 無意中見到"農家意粉", 當然好想試, 因這間是以前農場餐廳重出江湖, 之前得知在上水開店, 但一直都無緣去, 所以這次一定要試!個羅宋湯好正(有薯仔架!)! 我叫咗個雜扒薯菜, 好豐富, 有薄牛扒, 豬扒, 雞扒, 兩隻大蝦, 腸仔(唔係一般腸仔), 粟米, 西蘭花........, 總之好好味! 都係$58-咋! 好抵食, 我朋友叫大蝦燒春雞餐 (HK$38), 加凍熱飲品加多$3, 唔係誇張, 佢連杯飲品-凍檸茶, 都好飲個人, FEEL 到佢做飲食做得認真和有誠意, 仲有呀! 嗰日我吔食到好飽, 但都忍唔住叫多個甜品(香蕉班CAKE)試下, 因為見到隔離枱食, 好似好好食咁, 果然不錯, 都係幾蚊咋! 唯一要彈既係個蒜蓉包麻麻地, 不過佢有超多餐選擇, 僅有一款啱您吔, 大家不妨幫襯下.

2009-10-05
庆祝纪念