上星期朋友帶咗我去一間平靚正嘅燒肉放題——校長燒肉😋真係冇諗過居然喺放題入面會見到有點心!作為點心控嘅我,當然要每樣點心都拎啲試下啦~燒賣菇味濃,好食。咖哩魚蛋彈牙有魚香,蘿蔔清甜冇渣。春卷皮脆涵足,冇油益味。粉果個皮煙煙韌韌,滿滿肥豬肉好好味。流沙包爆漿味蕾大滿足‼️除點心外,呢度仲有數之不盡嘅熟食、炸物、涼拌菜。我就拎咗薯餅,薯仔有咬口唔太油👍🏻 海蜇爽口彈牙,中華沙律味道清新夠開胃👍🏻👍🏻燒雞翼,好鍾意食💕 燒咗激多隻雞翼,因為真係好好食呀,肉質嫩滑又juicy💦 另外仲燒咗肥牛,鮮嫩冇根重牛味。呢度環境好大,每一枱都有闊落卡位坐👍🏻 食物種類多而且分類清晰,客人拎嘢食唔會逼埋一齊。裝修設計亦有心思,不論係座位定樓梯位都有好多懷舊造型嘅壁畫同Iron man裝飾😍👏🏻
上星期朋友帶咗我去一間平靚正嘅燒肉放題——校長燒肉😋