2021-07-10
約左個舊同事去海之戀商場食飯,佢鍾意食中餐,我就搵左鼎家喜筷試下~🍜鼎家柑橘燒鵝背瀨粉 💰68我見依碗野係tea set入面有👍🏻於是點黎試試,燒鵝有啲肥😵💫第一啖食到即吐返出黎,而個柑橘醬配燒鵝都幾特別,如果啲肉瘦返多啲就好🤫🌭沙嗲牛肉包配薯條或沙律 💰48依個熱狗都不錯🤩好重花生醬既香味,而且有粒粒花生既口感配埋牛肉好夾👍🏻🥙燒味夾饃雙拼(2件)💰56依籠比我想像中細😂而入面夾住燒鴨肉同青瓜,個味道有啲似北京填鴨但換上包,我覺得依籠夾饃值得試試👍🏻⭐️tea set 包杯熱飲🍵🍰流心朱古力心太軟配北海道5.0牛奶雪糕(需時20分鐘$)💰58食中餐竟然有西式甜品😂店員亦好好,佢提點我地預返差唔多時間先點心太軟😌心太軟味道10分呀🤤配埋個牛奶雪糕好食,心太軟既甜度適中,而雪糕勁醇厚勁滑🤤👍🏻⭐️整體而言,我認為大致上都不錯👍🏻服務亦好👍🏻除左燒鵝瀨粉,啲肉實在太肥會扣左啲分👎🏻
🍜鼎家柑橘燒鵝背瀨粉 💰68
🌭沙嗲牛肉包配薯條或沙律 💰48