2014-10-27 1487 浏览
近排食放题都食得相当频密,今次过左黎CWB,呢个放题选择相当相当多既地方,有竞争,当然应该有质素! 楼下有呀姐派传单,仲帮我地揿埋lift上去,入到餐厅,望落唔大,所以都几易坐爆,格局以木色为主调,简简单单,不过坐耐有少少冻呢间放题有样野个人认为最值得欣赏: 就系佢地既服务~ 佢地非常有效率同埋好有礼貌,特别系果位经理~抵赞 未食已经加晒分先!食物种类极多,简直系花多眼乱 无谓嘢唔讲太多,介绍吓部份食物先!牛舌用咗蜜糖来做调味,感觉好似去咗BBQ咁~ 面头甜甜地,食落一啲都唔硬,good!题外话: 食物相真系好难影,闪灯就爆光,唔用又黑... 波菜卷真系非常特别,本身睇个名根本唔会谂到系啲乜嘢来,咁就引起咗我既好奇心啦! 波菜唔老,加埋啲配料好有咬口其实应该放呢个系头,青瓜咬落sok sok声,再加埋蟹子又卜卜声,系一碟好有口感既头盘其实有时我真系觉得个盘可以细番少少虽然咁样睇落都几型,但系张枱好快沦陷~~ 刺身种类算系非常多,三文鱼、希0鱼、油金鱼、八瓜鱼等等,最好食既始终系三文鱼,够晒肥美鲜甜,其他就冇乜特别,中规中矩~ 螺肉都系常吃小食之一,要介绍佢系因为佢既甜辣比例如啱我口味以

抵赞
 未食已经加晒分先!

食物种类极多,简直系花多眼乱
 无谓嘢唔讲太多,介绍吓部份食物先!
牛利
波菜卷
题外话: 食物相真系好难影,闪灯就爆光,唔用又黑...

蟹子青瓜沙律
大刺身船
其实有时我真系觉得个盘可以细番少少
螺肉
螺肉都系常吃小食之一,要介绍佢系因为佢既甜辣比例如啱我口味
以往食开一系太甜、一系太辣,但呢个就啱啱好(纯个人感受)
鹅肝多士
鹅肝呢啲贵价嘢竟然可以喺度食到! 面包唔会劲大块,所以唔洗担心食左块包食唔到其他嘢,真正既高级鹅肝系点既味我就唔知,但系个人认为呢块鹅肝已经好够香,同埋入口即融既感觉真系好正呀
火炙三文鱼寿司
差啲唔记得仲有火炙三文鱼,睇落虽然唔太靓,但系食落又相当唔错,唔会太油之余好香口,不过上面既沙律汁可以再多啲~
2014-10-24
等候时间
5 分钟 (堂食)
牛利
大刺身船