2018-05-24
成日都諗住試新嘅放題,雖然有機會試到性價比高嘅,但始終都要冒險,今次唔想咁risky ,所以去返有質素保證嘅極上放題去到果然係有保持返水準黎到食物方面,第一輪當然係刺身!刺身就嗌左三文魚,甜蝦,油甘魚同帶子,好好食!各種壽司都表現唔錯!熱食方面,牛舌好淋好入味,炸物都好新鮮,唔會放得太耐而淋晒,羊架都好夠味!全部都好值得encore! 壽司方面,黑松露玻璃蝦係值得一提。 黑松露嘅香味唔會蓋過玻璃蝦嘅鮮味,而兩者味道又可以相輔相成。建議食法:唔需要點任何豉油或者wasabi, 食返佢原味就可以。另一樣海鮮,蜆雖然唔算好清甜,但都算大粒,無沙,都係回本之作黃金咖喱炒蟹:這款咖喱炒蟹屬於小辣,咖喱味啱啱好,蟹肉很新鮮,另一必食之選!燒有機新鮮菠蘿:這款燒菠蘿水分充足,食落很甜很新鮮,很讚的食飽之後,當然要食甜品。我就再食多次froyo, 間既froyo都幾出色,可以同出面froyo鋪頭媲美!總括黎講,呢間放題真係幾好食,推薦!
燒有機新鮮菠蘿:這款燒菠蘿水分充足,食落很甜很新鮮,很讚的