2014-03-27 13757 浏览
咁啱向附近做完野, 男朋友问我想食乜, 就上openrice揾日式放题, 见到有生蚝食㖞! 就即管试下。附近有观塘工业大厦嘅停车场, 泊车好方便。 去到七点半左右, 唔洗等即刻有位。一坐低即刻叫生蚝并盘先 再叫其他刺身, 熟食等。 野食上得都几快, 冇漏单。 生蚝并盘一摆低, 咦! 比想像中好㖞! 啲生蚝唔算细只, 而且仲几好味添! 有惊喜㖞! 生蚝并盘入面仲有珍宝带子同青口, 三样都系我喜欢的 而且仲任你叫, 如果好似我咁中意食生蚝可以叫多几次啊!!另外啲热食都系不错的, 炸一口芝士都唔系度度有, 又系我好中意食嘅野唯一我觉得唔好就系啲位比较逼, 但整体感觉都算几好。 有机会再来

用餐时段
  • 生蚝, 炸一口芝士