2014-06-23
之前個朋友介紹我呢間cafe,己經好想去,睇佢影番黎啲貓貓相超得意呀,但個陣要考試所以冇得上去玩。啱啱考完試即刻約埋班愛貓的同學 去玩貓貓輕鬆下。佢地平日12個人就可以包半場,於是我地16個就包左半場,有7盆嘢食,嘢飲有任飲或者兩杯特飲。我地揀左任飲,仲有甜品雪糕糯米糍。因為cafe推出左個折扣,我地玩左3個鐘頭,每人都係70蚊炸,好抵呀。當日book左中午1:00-4:00,我地準時上到去,一入門口,即見到隻黑白肥貓係門口等緊我地,仲有2隻灰白色的貓係灘左係枱面度,我同d同學即刻嘩鬼叫,爭住要同佢地影相,原本清靜的cafe就因為我地而變得嘈吵。好彩cafe啱啱先開門仲未有其他客人。另一隻5個月大的貓BB勁得意,一d都唔怕人。店員話我地知要見佢地4隻出哂黎,依個時間就最好,我地真係好彩。玩左一輪貓貓終於捨得坐底,因為我地包半場,安排左近窗位一個高檯,好有自己空間,侍應都好細心問我地飲咩嘢同埋幾點出嘢食,坐左15分鐘到開始有其他客人,我地隔離有兩個客人坐底問店員邊個位可以食煙,店員話全面禁煙,食煙要出門口食,我地當堂放心哂,因為上網有人話呢到有人食煙,我地都有d擔心。講番食物,朋友介紹
玩左一輪貓貓終於捨得坐底,因為我地包半場,安排左
game,實有嘢啱玩。好滿足的一日,走個陣都要摸下佢地先走。
题外话/补充资料:
睇佢地個menu都有好多一人餐,,四人餐,十人餐,都好吸引,下次一定要再黎試下其他嘢。店員態度好好,我地同貓貓影相個陣佢地會幫手引貓貓望鏡頭,唔該哂