2016-09-30 986 浏览
是次晚飯時間,七點,唔使等位之前有聽過呢間野,好可惜喺我知道有呢間野的時候佢已結業,聽說裝修後開返所以走去試。叫左幾樣野食,兩人二百幾。咖哩牛腩,牛好林,林到散,就黎夾唔倒,牛味算係有咁啦,但咖哩牛腩的牛腩原來係無咖哩味的,風味相當獨特,咖哩亦不辛辣,甜甜的很有日本風情,值得一試。這個時候來了青檸梳打,感覺非常清新,好raw, 梳打氣有後勁,味道卻清淡如水,彷彿是在控訴現在市面的飲料太多添加。again, 值得一試。薄餅,鬆化,叫左咖哩一定要叫薄餅,一齊食喇唦,唔知正宗係點的,總之呢個必食,少少辣,唔油膩,中間果啲內容已經唔係重點,飲湯吧。串燒,如果唔係有呢味餸,我都唔記得咗呢間野叫做好時沙嗲,係食沙嗲,呢味菜,再次挑戰我味雷,小弟不才,要研究很久才知道我在吃什麼,有興趣研究研究的朋友請試試飯後,去掃街手卷以調劑心情,完。
是次晚飯時間,七點,唔使等位
薄餅,鬆化,叫左咖哩一定要叫薄餅,一齊食
飯後,去掃街手卷以調劑心情,完。