2025-05-28
相約在職於啟德體育館零售館的老友聚餐,佢推薦到GoNuts餐廳晚餐,話滋味好食又有特式,而有啟德園區員工證仲有9折優惠😗。原來係前東方文華的廚師主理,咁質素一定有保證啊!地點就在零售館停車場🅿️的旁邊,揸車🚗過嚟食泊車都唔使四圍搵位。裝修特別的有成仟個網球🎾,在卡座位後的牆身上,很別致☺️。秘製沙嗲醬青芒大蝦沙律🥗,食飯前要先食菜,呢款青芒、大蝦🍤美味,醬汁味道度惹味,疏菜新鮮又健康,唔錯架。惠顧任何一款羅馬白比薩,可另加$42升級火山熔岩芝士🧀,我哋就點左~是拉差海鮮pizza,是拉差的辣椒醬與醬汁混合,甜與鹹的正宗泰國辣椒醬,夾集了東南亞的辛辣🌶️香味,海鮮食材豐富,充滿泰式風味!鑊煎慢煮牛柳, 慢煮的肉質比一般煎烤,更加柔軟幼嫩,入口濕潤多汁,牛味重有韌性,真係食完番尋味!配搭嘅蕃茄同薯仔🥔亦唔錯。🍺Hoegarden, 叫返兩杯啤🍻嘆下,完美滿足的晚上🌃。老友話若生日🎂 嚟慶祝嘅話,會有甜品畫碟 😍,凡惠顧Lunch set,均會奉送餐湯或沙律,下次中午去就更抵食啦☺️。
裝修特別的有成仟個網球🎾,在卡座位後的牆身上,很別致☺️。
老友話若生日🎂 嚟慶祝嘅話,會有甜品畫碟 [Happy birthday]😍,凡惠顧Lunch set,均會奉送餐湯或沙律,下次中午去就更抵食啦☺️。