2015-03-08
好耐無幫襯過板長,耐到都唔記得以前常吃的是板長定板前。原本是去元氣的,因為要等位,而板長就不用等位,咁都成下午兩點,我都好肚餓吓,就馬上決定來這間。要詳解吓本人不是元氣擁躉,咁點解一直都有去元氣呢,應該是這麼說,我的朋友話來我咪來囉,我都好就得朋友。這類壽司店我都不會主動想幫襯,來的話一定是朋友提議。又話說回來,今天一行三人,吃了$1050, 平圴每位$350個午餐咪好貴,答案(係)既,這個餐價真的是閒時的一開至小2餐,甚至乎分拆到9餐的午餐!!雖然吃了每位成惠$350,但我都覺得算有水準的一餐,隨左個螢火鱿鱼仔同墨魚刺身,其它的魚生同壽司,我都給好高分數,因為我們今天吃了好多碟不同款式的刺身,餐飯咪貴囉刺身很好,款款魚都好新鮮美,特別是鱆红魚同蝦,食吓食吓都唔覺就食左好多碟呀,反而每人就只吃得5件壽司....吃刺身無咁快飽肚.....數吓個墨魚刺身啦,好un 囉。個營火鱿鱼仔,叫來是浪費$38-的,丁丁隻,吃上口都完全唔會知到吃過咩,無味道嚐到,基本上必需省略個日式烹蛋都好滑,送上來時熱騰騰,好正。個五色刺身片好正,一碟都應該滿足到基本(每人呀),再加8-10件壽司,咁應該兩舊水一個
個日式烹蛋都好滑,送上來時熱騰騰,好正。
個五色刺身片好正,一碟都應該滿足到基本(每人呀),再加8-10件壽司,咁應該兩舊水一個人出到門口,又吃到優質的魚生囉。
應該會再來,但會是想控制價格在$200-$250內一位,當然目標是$200樓下啦,看看下次是否策略成功,做到這個價。