2024-02-19 1806 浏览
呢间系我多次回访嘅餐厅今次同朋友嚟食饭 食物仍然保持水准呢间系𝑻𝒉𝒆 𝑷𝒂𝒏𝒕𝒓𝒚嘅姊妹店平时食开𝗣𝗮𝗻𝗰𝗮𝗸𝗲 今次转叫𝗙𝗿𝗲𝗻𝗰𝗵 𝗧𝗼𝗮𝘀𝘁装潢典雅又靓 啱晒同朋友食饭// 𝗪𝗵𝗶𝘁𝗲 𝗪𝗶𝗻𝗲 𝗠𝘂𝘀𝘀𝗲𝗹𝘀 $𝟳𝟵 //青口新鲜肥美,肉质鲜甜嫩滑。忌廉汁用咗白酒、蒜蓉、小茴香同埋忌廉煮成,伴碟嘅多士烤得好香脆,配上青口一齐食,好滋哋!// 𝗦𝗲𝗮 𝗨𝗿𝗰𝗵𝗶𝗻 & 𝗦𝗰𝗮𝗹𝗹𝗼𝗽 𝗟𝗶𝗻𝗴𝘂𝗶𝗻𝗲 $𝟭𝟳𝟴 //钟意海胆必点呢款意粉🍝用咗蟹肉海胆忌廉汁,每条意粉都挂满酱汁,有浓浓嘅海胆忌廉香气。仲配有新鲜嘅海胆及带子,鲜甜无比。// 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼 𝗙𝘂𝗱𝗴𝗲 𝗙𝗿𝗲𝗻𝗰𝗵 𝗧𝗼𝗮𝘀𝘁 $𝟵𝟴 //法式多士蛋味好香,配上榛子酱、烤棉花糖、杏仁片,口感好丰富!再食啖朱古力雪糕,真系冰火交融!// 𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗺 𝗣𝗶𝘀𝘁𝗮𝗰𝗵𝗶𝗼 𝗠𝗶𝗹𝗸𝘀𝗵𝗮𝗸𝗲 $𝟳𝟴 //凡系开心果味都好正!呢杯𝗠𝗶𝗹𝗸𝘀𝗵𝗮𝗸𝗲极浓开心果味,仲有开心果碎粒,饮落好有咬口,加左牛奶特别香滑。
呢间系我多次回访嘅餐厅
今次同朋友嚟食饭 食物仍然保持水准