2024-04-02 33 浏览
无野做就系好想打边炉😎有班朋友好耐无见,即兴之下就约埋一齐去打边炉,成日都觉得,成班人一齐打边炉系最开心既,亦都无念过今日咁人齐,居然个个都得闲,最正既系我地就咁去都有位😉「金汤桃胶花胶鸡汤」朋友之中讲起佢地就话要食呢个,个然系够晒滋补😋又花胶又鸡,成个汤底都好香鸡味,里面既鸡肉精华已煲晒系汤入面,花胶都好有弹性,原来花胶鸡系咁好食 😇「鹅肠」其中一份鹅肠,一碟原来有咁多,鹅肠加埋个花胶汤好夹味😋好好食好爽滑,打边炉推介之一😇「澳洲顶级和牛封门柳」打边炉既牛肉,其中一份就系呢个,呢份系澳洲既和牛,牛肉较多😋脂肪较少,和牛好靓,呢碟牛好受欢迎,人人都钟意食😇「油麦菜」有咁靓既汤底,就要食菜,油麦菜好爽口,好好食,系汤底里吸收好多汤😋令到佢好有鸡味,够晒入味😇
「金汤桃胶花胶鸡汤」
「鹅肠」
「澳洲顶级和牛封门柳」
「油麦菜」