2021-12-20 47 浏览
長沙灣新開左間靚靚有氣氛既酒吧餐廳🎄即刻入去先!今次我地既set dinner有沙律、小食、主菜同飲品:..🥩燒紐西蘭羊架配薯菜(四支骨)羊架燒得好香,肉質juicy唔會羶,薯菜有南瓜翠玉瓜等等,仲有炸紫薯芝士球,好特別!..🐟香煎三文魚配薯菜三文魚皮煎得好香脆,而三文魚肉就好嫩滑,好好味!同樣既薯菜,有埋炸紫薯芝士球..🍗水牛城雞翼有4件,好好食!醬汁好夾,雞翼都煎得好香,唔錯👍🏻..🥗沙律及餐湯沙律菜好新鮮;餐湯係椰菜花湯,幾香..🍸Blue Ocean一來到會係一杯藍色飲品同一杯檸檬雪糕分開上,要你慢慢倒落去,味道好似以前鍾意食既日本牌子明治藍色雪條果隻味😍酸酸甜甜咁好fresh!..🍹Fruit Punch唔駛講,一定唔會差既fruit punch,好清新好好味!..呢度氣氛好好,燈光昏暗,加埋有聖誕裝飾,好chill,真係幾好!
🥩燒紐西蘭羊架配薯菜(四支骨)
🐟香煎三文魚配薯菜
🍗水牛城雞翼
有4件,好好食!醬汁好夾,雞翼都煎得好香,唔錯👍🏻.
🥗沙律及餐湯
沙律菜好新鮮;餐湯係椰菜花湯,幾香.
🍸Blue Ocean
🍹Fruit Punch