2017-03-09 1620 浏览
好想食魚生,同牛佬去呢間試下,因為佢話呢間魚生新鮮好味,任食價三百蚊有找,當然要盡試!魚生吞拿生好食,有魚味,我無食三文魚,因為驚有蟲,牛佬食三文魚腩,幾肥,看來好新鮮!帶子同甜蝦也好,新鮮,有海鮮的鮮甜,另外希靈魚也不錯,魚味足,好食輕Encore。原來還有新鮮自取即劏魚生,係金槍魚,嘩,真係好味道,好鮮好鮮,加多D華沙Bee 真係人間美食,牛佬話食即劏魚生先係呢度賣點,我絶對讚成。飲左個雞腳湯,有好料,雞腳好腍正,重有D眉豆和花生,好住家,真係幾好飲,食放題有D中國湯飲,幾有新意。我地好鐘意食日式燉蛋,滑滑溜溜,蛋味足,好食好好食。至於壽司,都合格,燒物我覺得好食,例如牛舌、羊架好好味,雞翼同好正,有肉汁,D雞皮炸到好香。飲品好多選擇,好多放題都有樂天牌,呢間都係,幾好勁取,值回票價啦。今餐兩個男人食左好多好魚生,300有找,值番晒。呢度上菜好快,要讚。

2017-03-07