2023-04-11
【科學園•Meraviglia 】————————————————————————情調西餐,適合情侶或家庭聚會,「親子玩樂友善餐廳」,可以讓小朋友放電之餘家長輕鬆吃一餐。食物高質,拍拖紀念可以考慮,內有兒童遊樂設施,燈光浪漫,有情調音樂。🍯|Mussel White Sauce with Garlic Bread|HKD 328白洒香草煮青口配蒜蓉包。青口肥美大隻,口感有層次,配以高濃湯非常入味,好yummy😍😍🍯| Roasted Free Range Half Chicken|HKD 328外脆內嫩農場雞🐥連雞胸都覺得嫩滑先犀利,口感夠滑夠多汁,有濃郁雞味,有番茄等配菜,食落一啲肥膩感覺都冇 。🍯|House Red Wine -Glass|HKD 88🍯|Prosecco|HKD 88情調餐酒 為浪漫一餐加點色彩。🍯|Tiramisu Clssic|HKD 168餐後甜品,濃郁咖啡及酒味,質感香滑,外貌精美,為美好一餐劃上完美句號🥰。
————————————————————————
🍯|Prosecco|HKD 88
情調餐酒 為浪漫一餐加點色彩。
🍯|Tiramisu Clssic|HKD 168