2023-08-16
朋友介紹我到元朗又新街呢間性價比高又無味精的餐廳晚飯,仲話有live band 睇!氣氛超級好! 可以過去輕鬆下😊😊我地經濟啲,叫咗兩個set dinner! 想食得浪漫啲既朋友可以叫二人餐,無論係一人餐定二人餐,食物的選擇都好豐富🤗🤗我地火速叫咗兩個一人餐後,就專心聽live band 表現啦😃😃😃 當日有我最鐘意既「一人之境」聽🥳🥳🥳我地叫咗一客烤澳洲黑安格斯牛西冷配黑椒燒汁和烤海鱸魚柳素菜巴馬臣芝士蕃茄汁貓意粉。兩個晚市套餐都包餐湯,我地一個就叫番普通既忌廉湯,另一客就加咗$48要龍蝦湯🤭🤭叫咗兩杯飲品烤澳洲黑安格斯牛西冷配黑椒燒汁- 好正!食得出係用靚肉😝😝我叫咗五成熟,同朋友一齊share! 烤海鱸魚柳素菜巴馬臣芝士蕃茄汁貓意粉- 果魚好大塊呀😀😀😀性價比好高😃😃😃蕃茄汁配埋貓意粉好夾,正😀😀😀加+$48 要龍蝦湯 龍蝦湯係真材實料,值得加錢轉😋😋😋甜品- 雪糕窩夫杯- 好味!賣味又靚🤭🤭凡直友里 (元朗)元朗又新街53-59號滿利大廈地舖
烤澳洲黑安格斯牛西冷配黑椒燒汁
烤海鱸魚柳素菜巴馬臣芝士蕃茄汁貓意粉
加+$48 要龍蝦湯
龍蝦湯係真材實料,值得加錢轉😋😋😋
甜品
- 雪糕窩夫杯
- 好味!賣味又靚🤭🤭
凡直友里 (元朗)
元朗又新街53-59號滿利大廈地舖