2018-10-15 43 浏览
今日去先達放電話,個價都唔岩心水 嬲嬲地叫班朋友出黎同我食野,成班朋友最岩就係食打邊爐 加上又開始入秋 岩哂!食打邊爐前先食一個花膠豬手鍋,呢個鍋味道好濃厚,花膠好入味,豬水好嫩 d骨膠原出哂黎呢!食完就食我地個黑松露粥底邊爐啦!一開始就先放海鮮落去,有生海蝦 海花蟹 貴妃蚌 !我最中意就係生海蝦,海蝦非常大食,入面仲好多蝦膏 蝦肉非常新鮮彈牙!然後就係火鍋必備既肥牛片,油脂好豐富,牛味十足 又嫩滑!食完肥牛,海鮮都熟哂,個粥都差不多了, 仲吸哂海鮮既鮮味,我地都好中意個粥 好味!食完餐廳仲有個小遊戲玩,夾海鮮 夾到就係屬於你,但我都空手而回 sad !甜品叫左炸鮮奶,食落奶香味好濃,下層類似春卷皮咁 甜得黎唔會死甜 滿足!

然後就係火鍋必備既肥牛片,油脂好豐富,牛味十足 又嫩滑!