2023-08-29
有得食有得打卡影靚相仲有護膚品🥰前幾日去咗試Cetaphil®️舒特膚 X《小點角落 Bite by Bite》最新出嘅夏日限定主題組合套餐「盛夏舒緩組合」餐廳以奶油色調為主色門口已經好可愛,影過不停入面仲有沙灘🏖️景佈置,啱晒打卡影靚相Cetaphil®️好有心思佈置餐廳每個角落連餐牌都特別設計,好有夏日風情「盛夏舒緩組合」$108 包括🔸焦糖菠蘿沙律杯 伴 煙肉帶子串🔹晴王提子茉莉花果凍🔸自選夏日手藝小調一杯🔹可獲贈 Cetaphil®️舒特膚舒緩保濕啫喱(453g)*乙瓶 (價值$139)餐廳有唔同嘅套餐,食唔同嘅套餐有唔同嘅Cetaphil®️舒特膚產品送🥰《小點角落 Bite by Bite》啲嘢食都幾好味賣相仲好吸引添,等我同大家分享吓試咗邊幾款除咗「盛夏舒緩組合」我哋仲要多幾款麥皮蝦 $78 / 2pc麥皮蝦芒果沙律脆筒,口感好有趣,少少辣好滋味炸魚皮 $78墨西哥芝士脆魚皮,伴牛油果醬、酸忌廉及蕃茄莎莎,香口炸魚皮無論配牛油果醬定蕃茄莎莎都好開胃。榴槤甘露果凍碗 $68用好可愛嘅椰子殼盛載著馬來西亞D24榴槤肉、椰子布甸、椰青果凍、手工小丸子、水晶珠,啖啖香濃榴槤味,口感豐富多層
「盛夏舒緩組合」
餐廳以奶油色調為主色
門口已經好可愛,影過不停
入面仲有沙灘🏖️景佈置,啱晒打卡影靚相
Cetaphil®️好有心思佈置餐廳每個角落
連餐牌都特別設計,好有夏日風情
「盛夏舒緩組合」$108 包括
🔸焦糖菠蘿沙律杯 伴 煙肉帶子串
🔹晴王提子茉莉花果凍
🔸自選夏日手藝小調一杯
《小點角落 Bite by Bite》啲嘢食都幾好味
賣相仲好吸引添,等我同大家分享吓試咗邊幾款
除咗「盛夏舒緩組合」我哋仲要多幾款
麥皮蝦 $78 / 2pc
麥皮蝦芒果沙律脆筒,口感好有趣,少少辣好滋味
炸魚皮 $78
榴槤甘露果凍碗 $68
用好可愛嘅椰子殼盛載著馬來西亞D24榴槤肉、椰子布甸、椰青果凍、手工小丸子、水晶珠,啖啖香濃榴槤味,口感豐富多層次。
凍凍鍋 $128
最驚喜係呢個甜品,估唔到係咁大碗嘅🤣
仙氣粒粒圓子凍凍鍋,睇個名其實真係唔知咩嚟
原來入面有田園水果、手工小丸子、奇亞籽、愛玉、冰龍眼、馬蹄爆珠、黑糖寒天球同碎冰。
入面樣樣嘢都好好味,清清甜甜好清新
食完即刻涼浸浸,係夏天嘅最佳消暑甜品
最好兩至三個人一齊食,因為真係好大碗
超推薦