尖沙咀嘅诺士佛台多酒吧就系人都知喇! 但好多时都只系会喺地下𠮶层嘅酒吧同朋友放工后Happy hour饮两杯吹下水,好少会上楼试下楼上嘅酒吧。 呢次就同男友胆粗粗试咗其中一间上楼嘅酒吧餐厅,发现质数都好高,只系平时无谂过去试走咗宝~ 🧡招牌火焰烤鸡($328)店员真系会喺你面前烧著只鸡㗎,静系睇都觉得开心过瘾够气氛~睇完只鸡喺你面前烧完,店员就会帮你攞番入去拆件。唔好以为只鸡只系好睇,佢个肉都系超嫩滑,而且劲爆多汁Juicy,啖啖肉食得好爽! 🧡香煎深海比目鱼配白酒香草汁($268)个鱼煎得好好,皮煎到脆身,肉系好嫩滑,一拉就离哂骨,酱汁同配料都好夹,推介! 🧡意大利巴马火腿及烟三文鱼拼盘(跟餐$Free)烟三文鱼好食,菜同黑醋都好夹,前菜嚟讲都算大份,系一餐嘅好开始! 🧡黑松露忌廉蘑菇汤(跟餐$Free)入口Creamy,有黑松露味,唔错!🧡经典意大利杂菜汤(跟餐$Free)足料多蔬菜粒,入口舒服! 🧡西施($98)饮落果香散发,似果汁,有酒精但唔会好觉,入口舒服,适合女仔饮,饮完会唔够喉想再叫多杯!
尖沙咀嘅诺士佛台多酒吧就系人都知喇!

🧡招牌火焰烤鸡($328)
店员真系会喺你面前烧著只鸡㗎,静系睇都觉得开心过瘾够气氛~

招牌火焰烤鸡

🧡香煎深海比目鱼配白酒香草汁($268)
香煎深海比目鱼配白酒香草汁

🧡意大利巴马火腿及烟三文鱼拼盘(跟餐$Free)

🧡黑松露忌廉蘑菇汤(跟餐$Free)
入口Creamy,有黑松露味,唔错!

🧡经典意大利杂菜汤(跟餐$Free)
足料多蔬菜粒,入口舒服!

🧡西施($98)
西施
西施