2017-08-04
又有火鍋店推介,101手工涮涮鍋,可能有吾少人食過,不過呢間係銅鑼灣新開業環境場正,好high class丫,見到ooenrice d相咁靚,就即約我班港女friend去食下野影下相最岩啦。位於廿九樓,可能新開業未見太多食客,不過食客都係靚仔靚女收工食飯嘅多,我地幾個嗌左酸菜白肉鍋,加了豆卜酸菜同大量嘅豚肉,就咁食都已經好正,我地仲要了海鮮拼盤,一大盆有桶蠔,超大隻,蝦,大硯,馬刀貝,鮑魚都有,正丫,另外仲點了黑毛豬,手切安格斯牛,同豬頸肉,肉質鮮嫩,牛味香濃,豬頸肉好彈牙,全部都好好食好正。仲有盆手工食物,推介各款手打丸,係新鮮製嘅,仲有芝士係入面,增加口感,另外黑松露肉餃都好好味。食晒都已經好飽,仲有menu俾你追加任食,嗌了個稻庭烏冬,湯底咁正整烏冬超好食。仲要包任飲,全部特色飲品都包,例如飲了盆栽香芋珍珠,好得意,上面加了cream同曲奇碎,整成盆栽咁,仲有好興嘅倒插沙冰系列,選好味道後仲可以選埋要邊款汽水,正丫,我點了愛文芒果雪碧沙冰,好爽丫。非常好嘅服務,環境又靚,價錢食咁多,又好食,超值丫。
非常好嘅服務,環境又靚,價錢食咁多,又好食,超值丫。