2019-07-25
昨晚與友人敍會,一顆緊張嘅心去嘗試新菜色。四週環境同之前食評一樣,食物也多元化,與BBQ食物也差不多,當然四人去加送海鮮也另作別論。以下為大家分享一下1) 部分已醃製食物過分咸, 可能想掩蓋食物不新鮮或雪藏的味道2) 菜種類較小,因有小火煱,可以用作火鍋食法。3) 二人去享用一爐,六人去也同樣,大家只有二小時享用,請你想像一下時候夠唔夠用餐?4) 未用完餐就埋單,也沒有提醒盛餘用餐時間,也沒有介紹不同食物擺放地點,唔係見到隔離枱攞其他食物都唔知道有雪糕糯米糍享用5) 由於我哋冇察覺到用餐時間已過,去攞雪糕糯米, 職員問我哋是否需要加時間,當然我哋話無需要, 但佢哋語氣同態度極之不好。 為免再加深唔會我哋詢問剩餘食物可否繼續進食, 職員在請示上頭回答係可以,對我哋嚟講係唔想浪費食物, 但係職員轉頭就將我哋個 燒爐關掉, 食物根本仍未熟透我哋點樣可以繼續進食。 希望貴電能夠重視服務質素同員工嘅態度值得一讚係昨日 招待入席嗰位姐姐, 非常有禮貌同懂得彈性處理事件, 值得表揚。
以下為大家分享一下
2) 菜種類較小,因有小火煱,可以用作火鍋食法。
3) 二人去享用一爐,六人去也同樣,大家只有二
小時享用,請你想像一下時候夠唔夠用餐?