今日同家姐行油麻地附近既时候 见到有个人系到派传单 见到又吾算好贵 又未试过呢间 就同左家姐去 谂住睇下好吾好味 竟然都吾错bo 价钱就同平时普通韩烧差不多 所以就食左7.15分个场拉入到去都见到有好多人系出面等紧应该系好多人依家先庆祝父亲节食饭 不过系出面等嘅时候有好多位俾我哋坐下 唔会要你企系到等 而且出边会有爆谷比我地食 当做小小心意 要员工态度不错经常都会主动同你收起枱上嘅空碟 每次收碟嘅时候都会讲声 "帮你收一收碟先啊" 而且叫佢俾啲牙签、纸巾都唔会托手争 好快就比到哂lu而且入到去所有野都好整齐唔会话好污秽因为通常做开韩烧、放题食嘢都会比较污秽 但系竟然唔会 仲有一个抽油烟机系烧烧炉上面 令到我哋唔会吸左咁多油烟 食起上嚟都冇咁辛苦 呢个设计值得一赞一入到去已经见到好多甜品刺身等等 已经非常吸引 而且种类真系多 有熟食 有生肉 仲有使人期待已久既甜品呀生肉种类虽然唔系好多 但系已经可以满足到我拉 入面嘅猪颈肉系最好味 肉地又够好味 而芝士肠就够晒脆 咬入去仲有好多芝士tim 牛仔骨就难少少咬出黎d肉 甜品方面 佢有好多唔同种类嘅甜品 而且仲有依家好新颖嘅炒雪糕机棉花糖机雪糕

甜品方面 佢有好多唔同种类嘅甜品 而且仲有依家好新颖嘅炒雪糕机棉花糖机雪糕机等等 食之余仲可以娱乐一下 自己制造嘅永远都系觉得最好味xd
整体而言,价钱同普通色店差不多 而呢度种类又够多 所以下次都会再黎呀!
2016-06-20
等候时间
15 分钟 (堂食)