2022-08-08
🍔Burger Mate🍔📍:尖沙咀金巴利道78號金輝閣地下A號舖⏰:12:00pm-10:45pm近排喺金巴利道按摩完💆🏻♀️見到附近有間食美式漢堡嘅 喺餐廳門口已經聞到香噴噴既味道 真係忍唔住入去試吓😍呢間小店係由外國人主理 味道夠晒正宗!店舖雖然比較細 位置唔多 但係呢間小店真係有驚喜 Burger比坊間嘅漢堡更加好食 全部都即叫即整 新鮮熱辣辣 係會回頭嘅一間小店😍🍔黑松露蘑菇安格斯牛漢堡個人超級推薦🙈啖啖肉之餘仲好香黑松露味 好濃郁 蘑菇配安格斯簡直係絕配 安格斯牛厚身有肉汁 食落超級Juicy 沙律菜好新鮮 再加埋黑松露醬洋蔥同超級多嘅蘑菇 全部都係我鍾意嘅配料 一啖都咬唔晒所有配料😂🙌🏻重口味推介!🍔頂級A4日本上州牛和牛漢堡和牛漢堡好多汁 食落有肉味之餘都幾厚身 充滿牛油香 俾安格斯更加juicy 包皮烘到好脆 再配埋蕃茄生菜等 減低左佢嘅油膩感 食一個包已經夠晒飽😍食完呢個唔會再想食Sxxke Shxxx😂🐥韓式炸雞粒炸雞嘅外皮好脆口 肉質雖然唔算好嫩 但勝在啖啖肉 加埋小小肥膏同醬汁 都幾惹味可口!🍟黑松露薯條松露味超級香 灑滿左成份薯條 薯條係我鍾意食嘅幼身薯條
📍:尖沙咀金巴利道78號金輝閣地下A號舖
⏰:12:00pm-10:45pm
🍔黑松露蘑菇安格斯牛漢堡
🍔頂級A4日本上州牛和牛漢堡
🐥韓式炸雞粒
🍟黑松露薯條
松露味超級香 灑滿左成份薯條 薯條係我鍾意食嘅幼身薯條 食落去熱辣辣 脆卜卜 油脂感滿滿 再加埋黑松露味 口感更加豐富!