餐厅: 百份百餐廳 (南豐廣場)
资讯:

2025-08-18 0 浏览
而家呢個裝修前,好唔得,差過明德果間好多裝修後初期,都唔得,所以無去好耐最近去過兩次加一次外賣,全部非繁忙時間,質素有反彈,有心機咗,值得鼓勵,估計廚房終於換咗人佢哋份量一向少,而家擺明用碗,好胃口既會失望,飯份量可以,叫炒粉麵細份好冇癮(尤其干牛河)銀芽炒麵以前個汁好似羹,得幾條肉絲,而家材料滿滿,炸麵無以前整到碗型叫「碗頭飯」穩陣啲,有多少似珍珠米,不過唔肯定芙蓉蛋飯,得,足料,無煎乾,如果飯底先落啲油同豉油更佳茄牛飯,得,夠牛肉,甜酸度啱啱好蒽油雞排飯加溫泉旦,得,不過並非燒味點雞果種蔥,雞排夠熱夠潤,唔係整定放到乾果隻小食炸鮮奶,即叫即炸,得小食炸魚柳,即叫即炸,得,不過啤水過龍無曬魚味有機會會試埋佢地既咖喱腩、魚香茄子飯、麻婆豆腐飯等,算多選擇凍檸茶用檸汁,好有爭議,個人幾鍾意,反正差唔多所有茶記都大量切定曬,唔少亦只比兩三薄片,咁用「鮮」檸檬無乜意思。有得揀多檸定少檸汁員工一向好殷勤,雖然有人可能會覺得多口同大聲通常好景都不常,希望佢哋維持落去,有幾耐得幾耐
而家呢個裝修前,好唔得,差過明德果間好多

裝修後初期,都唔得,所以無去好耐

叫「碗頭飯」穩陣啲,有多少似珍珠米,不過唔肯定

芙蓉蛋飯,得,足料,無煎乾,如果飯底先落啲油同豉油更佳

茄牛飯,得,夠牛肉,甜酸度啱啱好

小食炸鮮奶,即叫即炸,得

小食炸魚柳,即叫即炸,得,不過啤水過龍無曬魚味

員工一向好殷勤,雖然有人可能會覺得多口同大聲

通常好景都不常,希望佢哋維持落去,有幾耐得幾耐